Zomerevent 15 juni 2023

Helenaheuvel

Donderdag 15 juni vanaf 16 uur bij Helenaheuvel, Doorn

De lente laat dit jaar lang op zich wachten, maar wanneer de temperaturen weer aangenaam worden en de dagen lang, is het tijd voor ons Zomerevent! Op donderdag 15 juni luiden we de zomer in bij het sfeervolle Châlet Helenaheuvel in Doorn.  

We verzamelen vanaf 16.00 uur op het heerlijke (hopelijk zonovergoten) terras. Na een kop koffie of thee gaan we op pad voor een wandeling van 1 uur door de mooie Kaapse Bossen. Niet zomaar een wandeling, maar een SnuffelSpeurtocht! Het thema is deze keer VERzoeken, dus naast het genieten van de natuur, gaan we op zoek naar antwoorden in de speurtocht. Deze vind je door aan elkaar te ‘snuffelen’, oftewel door in gesprek te gaan en de juiste vragen te stellen. Het is een gezellige manier om elkaar beter te leren kennen en je relatie met medeleden te verdiepen.

Trek makkelijk zittende kleding aan en schoenen waar je lekker op loopt. Na terugkomst houden we om 17.30 uur een heel korte ALV en vanaf ca. 18.00 uur start de BBQ. 

Programma

16.00 – 16.30 uur: Verzamelen bij Helenaheuvel, koffie en thee
16.30 – 17.30 uur: SnuffelSpeurtocht in de Kaapse Bossen
17.30 – 18.00 uur: ALV (Download de agenda, de overige stukken worden alleen per mail gestuurd.)
18.00 - 21.00 uur : BBQ

Jullie worden altijd aangemoedigd introducés mee te nemen. Deze bijeenkomst is echter uitsluitend voor de leden
Aanmelden kan tot 7 juni. Je kunt ervoor kiezen om alleen aan één, twee of alle drie de delen deel te nemen: vink in zo’n geval de juiste hokjes aan.

Tot 7 juni kun je nog annuleren door een mail te sturen aan communicatie@zakelijkheuvelrug.nl. Indien je, zonder afzegging niet aanwezig bent, worden de kosten voor het eten in rekening gebracht.

Ja, ik kom naar de bijeenkomst:


bottom1
bottom2

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin