prikbordklein

Prikbord

Welkom op het prikbord van Zakelijk Heuvelrug!

prikbordHier kun je interessante berichten delen binnen het netwerk van Zakelijk Heuvelrug, zoals een dienst of product waar je naar op zoek bent, een vacature, een vraag of nieuws van jouw bedrijf. Wil je graag iets delen met de leden van Zakelijk Heuvelrug. Post het dan op dit prikbord. 

Let op! Om te reageren en om berichten te plaatsen dien je te zijn ingelogd.


Aantal berichten: 23
Amitrivius 17-10-2018 om 16:49 uur
Hoe staat het met uw plannen en mogelijkheden met vastgoed?

Team Amitrivius vastgoed staat niet stil!

Voor de betrouwbare oplossingen in rendement en kwaliteit;

* Verhuur
* Vastgoedbeheer
* Verkoop / Aankoop
* Projectontwikkeling
* Faciliteiten
* Huisvestingsvragen

T 0343 785594
Chantal Greeven 26-09-2018 om 19:28 uur
Hallo allemaal!
Deze week lid geworden van Zakelijk Heuvelrug. Mijn naam is Chantal Greeven en ben vegetarisch cateraar en thee specialist. Met mijn mobiele catering concept TeaLounge kom ik graag op locatie. Voor een healthy lunch, high tea of compleet diner. Ook voor een bruiloft, evenement, retraite of uitvaart zijn wij in te zetten met onze bijzondere culinaire beleving. Naast catering ben ik ervaren event stylist en kan deze twee expertises goed samenbrengen tot een geheel. Hier ligt mijn kracht.
Als stylist ligt mijn focus sinds kort volledig op de uitvaartbranche en werk naar meer openheid binnen de branche en wil ik laten zien dat het ook anders kan. Dat ook een afscheid gevierd mag worden, om als een mooie herinnering achter te blijven. Al met al..., een creatief, kleurrijk en mooi bedrijf met toekomst visie. Mocht u meer willen weten, aarzel niet mij te contacten. Tot gauw op een van de netwerk evenementen!
Amitrivius 13-09-2018 om 15:23 uur
Beste allemaal,
Geregeld krijgt het team van Amitrivius de vraag om een tijdelijke of langdurige huurwoning.
Uiteraard vullen wij ook deze wensen zo vaak en goed mogelijk in, ieder blij gezicht is er één!

Heeft u woonruimte beschikbaar voor een korte of langere verhuurperiode, laat het ons vooral weten.
Zowel voor huurder als verhuurder zijn er goede mogelijkheden!

Amitrivius.com / T 0343 785594
Michiel van de Watering 25-06-2018 om 16:04 uur
Hallo Heuvelrug ondernemers!

Deze maand zijn we lid geworden na een paar inspirerende en leuke meetings te hebben bijgewoond. (Aanstaande) vrijdag 29 juni kunnen we elkaar nog net even spreken voordat de zomer(vakantie) aanbreekt. Alhoewel, de zaken moeten toch gewoon doorgaan? Het leek mij wel goed om bij wijze van eerste kennismaking een link te plaatsen naar ons doorlopende onderzoek naar Winstlekkage. Winstlekkage? Daar hebben 9 van de 10 ondernemers mee te maken en soms loopt dat aardig in de papieren; tot zo'n 8 % van de omzet. Wellicht dat je de afgelopen maanden een prachtige omzetstijging hebt ervaren, maar geldt dat ook voor de winst? Je kan ons onderzoek downloaden op www.winstlekkage.nl. Mocht ik je vrijdag niet spreken, dan wens ik je in ieder geval een hele mooie zomer toe!
Met vriendelijke groeten,
Alexander Smid
Wim Kerseboom
Michiel van de Watering
Thexton Armstrong Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn
Leandra van der Heijden - Newpepper 13-11-2017 om 12:57 uur
Workshop 30 november over strategie bij Newpepper.

Miljoenen kinderen en volwassenen zitten ook dit jaar weer verwachtingsvol bij de “schoorsteen”.

Hoe krijgt Sinterklaas dat voor elkaar, waarom is hij succesvol?
Wat is er nodig om een succesvolle strategie te ontwikkelen?

Daarmee gaan we aan de slag in deze Workshop. Met elkaar gaan we ervaren wat de belangrijkste elementen zijn van een succesvolle strategie. Die neem je mee terug naar jouw eigen onderneming om er je voordeel mee te doen.

Natuurlijk is er ruimte om te praten over jouw eigen strategische keuzes. Productkeuzes, automatiseringsvraagstukken, aandeelhoudersproblematiek, marktpenetratie of outsourcing, allemaal onderwerpen die een strategie vergen om je doel te bereiken. Wij geven je in deze Workshop Strategisch Sinterklaas concrete handvaten om een succesvolle strategie te ontwikkelen.

De workshop is op donderdag 30 november van 4 tot 6, waarna we afsluiten met een borrel. Deze workshop is gratis en vrijblijvend. Het aantal plekken is beperkt, dus vol=vol.
Leandra van der Heijden - Newpepper 13-10-2017 om 11:36 uur
Beste collega-ondernemers,

Deze winter starten wij met de donkere-dagen sessies, een serie interactieve workshops waarin we een aantal veel voorkomende ondernemers-issues bespreken. We gaan handvaten uitreiken om stappen te maken om deze issues op te lossen. Ontzettend leuk dus! De eerste workshop is binnenkort gepland: De Halloween Horrors op 30 oktober.

Tijdens deze workshop gaan we in op angsten en spanning specifiek voor ondernemers. Een coach gaat ons op een leuke en interactieve manier uitleggen wat angst en spanning met je doen, en geeft concrete handvaten hoe je hier mee om kan gaan in je bedrijf. Wat houdt jou bezig? Waar lig jij wakker van?

Voor meer informatie en aanmelding ben ik telefonisch of per mail bereikbaar, en daarnaast verwijs ik graag naar onze website: www. Newpepper.nl. De deelname is beperkt, dus om teleurstelling te voorkomen: geef je snel op.
Amitrivius 06-08-2017 om 15:13 uur
Zorgeloos rendement in huisvesting?

Amitrivius levert een directe en persoonlijke aanpak, gebaseerd op 3 pijlers;

* Vastgoed *
- Verhuur woonruimte, retail en kantoor,
- Aan- en verkoop o.z.,
- Ontwikkeling en ondersteuning projecten,
* Dienstverlening *
- Vastgoedbeheer; commercieel, financieel, technisch,
- Levering van nutsvoorzieningen en technische faciliteiten,
- Bemiddeling in verzekeringsfaciliteiten,
- Ontwikkeling en ondersteuning projecten,
* Living *
Samen met een ruime groep leveranciers biedt Amitrivius Living diverse mogelijkheden in woonaccessoires, reizen en ontspanning. Altijd bijzondere acties beschikbaar!

Volg Amitrivius en blijf op de hoogte!

http://bit.ly/2vEg96q
PRezz videoproductiehuis 22-05-2017 om 13:58 uur
Time to taart!

We leveren deze week onze 750ste bedrijfsfilm op. Deze mijlpaal willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Meer weten? http://www.prezz.org/2017/yeah-prezz-750/
Gwen Dudok van Heel 11-05-2017 om 14:40 uur
Op 18 mei vindt de feestelijke boeklancering plaats van mijn nieuwe boek:
"Mijn beste team ooit! In 7 stappen naar Golden Leadership". Voor leiders die voor GOUD willen gaan het het maximale uit zichzelf en hun team willen halen.
Wil je meer weten? Kijk op www.dudokconsulting.nl/boek-beste-team-ooit
Tot 19 mei kun je het boek met vroegboekkorting aanschaffen.
Chris Goes, Affekt 21-04-2017 om 16:35 uur
Wat zijn 'the moments of thruth' voor de customer experience van uw klanten

23 mei: Introductie workshop Customer Experience B2B

Customer+experience+cyclus.jpg
Voorafgaand aan de koopproces heeft uw klant doorgaans al heel wat ervaringen en contactmomenten met uw organisatie. Maar ook in de koopfase zelf en vooral in het aftersales traject zijn er vele momenten waarop uw klant indrukken over uw organisatie opdoet.

Samen met de kwaliteit, prijs en prestaties van uw producten en diensten bepalen al deze momenten de totale beleving die uw klant ervaart: de 'customer experience'. En daarbij zitten ook 'moments of truth'. Momenten die alles bepalend zijn voor het verdere verloop van de onderlinge relatie. Direct of pas in de toekomst

Kennismakingsworkshop
Tijdens deze ontbijtworkshop op dinsdag 23 mei 2017 in Zaltbommel reiken we u de basisprincipes voor het samenstellen van de 'customer journey' aan die inzicht geeft in doe moments of truth'. De basis waarop u de juiste 'customer experience' voor uw klanten en potentiële afnemers verder kunt ontwikkelen.

Voor aanmelding en deelname stuur een email naar chris.goes@affekt.nl
Amitrivius dienstverlening 17-02-2017 om 22:56 uur
Zakelijke of persoonlijke interesse in huisvesting?

Volg Amitrivius vrijblijvend op LinkedIn / Facebook / Twitter !

https://www.linkedin.com/company/amitrivius-dienstverlening?trk=biz-companies-cym
https://www.facebook.com/Amitrivius/?ref=aymt_homepage_panel
https://twitter.com/amitrivius
Joost van Nes | A&R10 16-01-2017 om 15:36 uur
Monumentale kantoorruimte huren?

In het herbestemde raadhuis in Maarn hebben wij nog een gemeubileerde kantoorruimte te huur. De ruimte is ca. 19m2 groot en is voorzien van twee bureau’s, bureaustoelen en een archiefkast. Verder wordt de pantry en overige ruimte gedeeld met ons architectenbureau. Neem met ons contact op voor meer informatie op: 0343 700 236 of via info@aenr10.nl.

Say yes to new adventures!
Amitrivius dienstverlening 28-10-2016 om 17:50 uur
Ben je huurder of verhuurder / eigenaar van woning of bedrijfspand?

Drukken de maandelijkse lasten op het budget?

Laat Amitrivius de lasten en/of exploitatie eens vrijblijvend onder de loep nemen!
Wie weet zijn er besparingen of verbeteringen te realiseren!

De afgelopen week hebben wij weer volop bespaard op de kosten van energie, internet en bellen.
Graag gedaan Eric, Peter, Manon, Kirsten, Richard en Simone!

T 0343 785594
M 06 29324916 / 30162489
Vakcollege Maarsbergen 30-09-2016 om 09:43 uur
Diner pensent op woensdag 12 oktober

Op woensdag 12 oktober organiseert het Vakcollege Maarsbergen een ‘diner pensent’. Wij willen graag samen met bedrijven, gemeentes en scholen in onze omgeving nadenken over een goede samenwerking om ons onderwijs nog verder te stimuleren. Het gesprek, de dialoog, is hierbij van groot belang. Tijdens het diner kan er van gedachten worden gewisseld en kunnen er nieuwe initiatieven ontstaan. Het viergangendiner zal worden bereid en geserveerd door leerlingen van onze school. De ontvangst is om 17.00 uur en het diner zal rond 20.00 uur afgelopen zijn. Bent u ondernemer en wilt u met ons meedenken en dineren, dan kunt u zich tot 5 oktober opgeven via het e-mailadres van de directeur: oldenhuis@vakcollege-osgs.nl
Pauline op Proef te gast bij PRezz videoproducties 20-09-2016 om 09:30 uur
BUBBELS IN DE FILMZAAL!
14 oktober: Bubbelsworkshop en netwerkavond bij PRezz!
Meer info en aanmelden via: http://www.paulinepelsprojecten.nl/wijn/
Spoiler alert !! Maxx Ede Veenendaal breidt uit en wijzigt naam >>> Amitrivius dienstverlening 19-09-2016 om 22:31 uur
Na een interessant jaar met vele mooie momenten is het gelukt .. wij zijn uit ons jasje gegroeid!

Maxx Ede Veenendaal heeft de bedrijfsactiviteiten op veler verzoek verder ontwikkeld en uitgebreid.
Ook gaan wij nu een nieuwe bedrijfsnaam gebruiken: AMITRIVIUS dienstverlening.
De website en naam zijn gelanceerd, de reacties zijn positief en uitdagend!

Amitrivius dienstverlening is de spil en verzorgt verschillende diensten op het gebied van huisvesting.
Diensten kunnen los van elkaar, of gezamenlijk geleverd worden.
Er wordt op maat gewerkt en met een persoonlijke aanpak.

Ook benieuwd naar onze kwaliteiten, of eerst even een bakkie?
Wij zien je graag bij Amitrivius!

T 0343 785594
M 06 29324916
M 06 30162489
W www.amitrivius.nl
Chris Goes 12-09-2016 om 15:03 uur
Acht verschillen tussen B2B en B2C met impact op de klantbeleving.

In een serie van totaal 9 blogs ga ik in op Customer Experience met behulp van Customer Journey mapping:
https://www.linkedin.com/pulse/acht-verschillen-tussen-b2b-en-b2c-met-impact-op-de-chris-goes?trk=pulse_spock-articles

Hoe zien de klantenreizen bij jouw organisatie eruit en waar zijn verbeteringen door te voeren om een optimale klantbeleving te creëren?
Gert van Ewijk 21-08-2016 om 22:03 uur
Altijd al contactloos willen presenteren zonder belemmeringen.

BESPAAR TIJD & VERBETER DE PRODUCTIVITEIT
Vergaderingen laten beginnen zonder zoektocht naar de juiste kabel en dongels
Verbind snel en efficiënt maximaal 12 deelnemers draadloos met een hoofdscherm in de vergaderruimte – het is net zo eenvoudig als verbinding maken met wifi. Alle deelnemers kunnen hun informatie met een eenvoudige klik of veeg op het touch display onder de aandacht brengen. Doorgeven van de kabel of dongle behoort tot het verleden, omdat ieders bijdrage beschikbaar is wanneer dat nodig is.

IN DE RUIMTE OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD
Besparen op reiskosten en toch iedereen die nodig is bij de vergadering aanwezig laten zijn
Montage maakt externe bijdragen eenvoudig, interessant en volledig collaboratief – waarom zou u naar een vergadering reizen als u op afstand aanwezig kunt zijn en tijd en geld kunt besparen met hetzelfde resultaat? Met een tweeweg-spraak- en beeldsysteem kunnen alle deelnemers zien en gezien worden, waar ter wereld zij zich ook bevinden – deelnemers op afstand kunnen optimaal productief zijn door informatie te presenteren, hun scherm te delen en gezien en gehoord te worden, terwijl zij ook zien en horen wat anderen presenteren. Met Montage is een vergadering bijwonen en de informatie op uw apparaat delen niet langer een storende gebeurtenis, ongeacht waar u zich bevindt.
Gert van Ewijk 15-07-2016 om 12:35 uur
Van Ewijk Integrated Solutions heeft haar portfolio uitgebreid met VidiTouch touchscreen presentatie schermen. Een Nederlands product van hoogstaande kwaliteit tegen markt concurrerende prijzen.

Een onmisbaar product voor iedere locatie waar voor meerdere mensen tegelijkertijd een presentatie wordt gegeven. De beamer en het projectscherm kunnen de deur uit.
Jan-Pieter de Rooij 07-06-2016 om 16:02 uur
Website Op Maat Docent vanaf 6 juni online!

Als startende ondernemer (januari 2016) is gisteren mijn website online gekomen. Zie www.opmaatdocent.nl

Jan-Pieter de Rooij
Martin van Woudenberg - Maxx Ede Veenendaal 24-05-2016 om 15:35 uur
Op zoek naar de beste manier om woonruimte te (ver)huren, veilig en betrouwbaar?

Neem vrijblijvend contact op met Maxx Ede Veenendaal!

T 088 6299060
M 06 30162489
mvanwoudenberg@maxxede.nl
Pauline 14-03-2016 om 15:22 uur
Geef jij dagelijks workshops?
En zou je die ook aan de leden van Zakelijk Heuvelrug willen geven?

Voor een aankomend event zijn we binnen ons eigen ledenbestand op zoek naar leuke workshops van 20 minuten, waarbij je je mede leden laat kennismaken met jouw kennis en kunde. Alle workshops zijn welkom en hoe meer divers, hoe leuker.

Lijkt het je leuk? Twijfel dan geen moment en meld je hier aan! (graag een link op hier naar: karen@communikaatie.nl)

We zijn benieuwd wat jij ons te vertellen hebt.
Evenemententeam Zakelijk Heuvelrug
Wanda van Bracht-Szabo 01-03-2016 om 21:40 uur
HELP de VAR GAAT VERDWIJNEN... WAT NU ... ?!

Werkt u met zzp’ers of bent u zelf zzp’er? Per 1 mei 2016 verdwijnt de VAR en treedt de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties in werking. Een veelbesproken onderwerp dat de gemoederen aardig bezig houdt. Desondanks lijkt er nog altijd veel onzekerheid te bestaan bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers die moeten gaan werken met het nieuwe systeem.

Praatz biedt ondersteuning en biedt een quickscan aan van uw opdrachtovereenkomst voor € 149,- exclusief btw. Ook het aanpassen / opstellen van een opdrachtovereenkomst in lijn met de nieuwe regelgeving is mogelijk. Zie voor meer informatie http://www.praatz.nl/nieuws/var-vaarwel-maar-wat-nu/.