prikbordklein

Prikbord

Welkom op het prikbord van Zakelijk Heuvelrug!

prikbordHier kun je interessante berichten delen binnen het netwerk van Zakelijk Heuvelrug, zoals een dienst of product waar je naar op zoek bent, een vacature, een vraag of nieuws van jouw bedrijf. Wil je graag iets delen met de leden van Zakelijk Heuvelrug. Post het dan op dit prikbord. 

Let op! Om te reageren en om berichten te plaatsen dien je te zijn ingelogd met je ledenlogin. Hiermee kun je ook je ledenprofielpagina beheren.


Aantal berichten: 23
Ellen Greup 08-02-2024 om 08:54 uur
UITNODIGING

Hierbij wil ik je graag uitnodigen voor een bijzondere gelegenheid: de feestelijke opening van mijn solo-expositie 'Colorful Connections', die plaatsvindt op vrijdagmiddag 8 maart om 15.30 uur in de prachtige Synagoge in Buren (Gld).

Laat je betoveren door de kleurrijke en dynamische schilderijen, waar kleur en vorm samenkomen tot uitgebalanceerde composities vol dynamiek. Mijn kunstwerken hebben inmiddels nationale en internationale erkenning gekregen van zowel opkomende kunstverzamelaars als kunstliefhebbers. Ze vertellen verhalen over de zoektocht naar balans tussen complexiteit en eenvoud. Ik hoop met mijn inspirerende creaties de harten van kunstliefhebbers over de hele wereld te inspireren en te boeien.

Je aanwezigheid zal de opening nog specialer maken. Mocht je iemand kennen die ook een kunstliefhebber is, introducees zijn van harte welkom. Laat alsjeblieft vóór 4 maart 2024 weten of je aanwezig zult zijn tijdens de opening door je bevestiging RSVP per e-mail te sturen naar info@ellengreup.nl. Als je een introducé meeneemt, wil je dit dan ook doorgeven?
Mocht je vrijdag middag niet kunnen, de expositie is zaterdag middag 9 maart en zondagmiddag 10 maart ook geopend en ik ben dan ook zelf aanwezig.

Voor alle overige vragen of informatie, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Vriendelijke groeten,
Ellen Greup

Locatie: Synagoge Buren
Kniphoek 14
4116BX Buren
0344846281
Leontine Sintemaartensdijk van Lesiro vertrouwenspersoon, coaching & advies positief werkklimaat 06-02-2024 om 15:46 uur
Goedendag,

Blij dat ik sinds kort onderdeel uitmaak van dit netwerk. Ik hoop jullie te ontmoeten en kijk er naar uit om kennis uit te wisselen!

Onlangs ben ik gestart met mijn bedrijf Lesiro. Een werkomgeving waar iemand kan floreren en zich prettig voelt. Daar ga ik voor. In de rol van vertrouwenspersoon, coach, trainer, adviseur, projectleider of Arbo-adviseur zet ik mij met hart en ziel in voor een prettige en veilige werkomgeving. Ik bied ondersteuning bij het voldoen aan de wettelijke verplichtingen van de Arbowet en nog veel meer!

Een prettige en veilige werkomgeving en een goede werksfeer werkt als een magneet! Daar ben ik van overtuigd. En niet alleen voor grote bedrijven maar juist ook voor kleinere en middelgrote organisaties. Een positief imago heeft een enorme aantrekkingskracht.

Ik vind het heel leuk om met elkaar te sparren over deze onderwerpen. Dat houd mij ook scherp in wat er speelt op de werkvloer. En wie weet ontstaat er een mooie samenwerking.

Ook trots op mijn nieuwe website: www.lesiro.nl. Tips voor verbetering zijn altijd welkom!!

Hopelijk tot snel! Hartelijke groet,
Leontine Sintemaartensdijk
Nicole & Fleur 13-12-2023 om 15:54 uur
Hallo,

Wij zijn Nicole en Fleur, dé interieur designers voor jou als je gaat bouwen, verbouwen of toe bent aan een interieur make-over. Wij begeleiden je graag naar een warm, stijlvol en tijdloos interieur dat helemaal past bij jou en jouw manier van leven. Samen creëren we dé plek waar je ultiem geniet en echt thuiskomt!

We kijken ernaar om uit je te spreken!
Michiel van de Watering 20-04-2023 om 09:42 uur
Heb jij wel eens gehoord van 'winstlekkage'? Winst die min of meer ongemerkt uit jouw onderneming verdwijnt, ookwel het verschil tussen; 'Waarom ben je ondernemer geworden?' en 'Wat is daar vandaag de dag het resultaat van?'.

Wij helpen vakmensen in hun rol als ondernemer zodat ze met meer plezier, meer vrije tijd, meer winst maken!

Laatst zei een ondernemer nog tegen mij: "Oh, jij komt vertellen hoe mijn team en ik het anders en beter moeten doen!".

Enigzins verbaast was hij wel toe ik hem uitlegde, dat ik niet bepaal wat beter is. We werken vanuit de persoonlijke visie van de ondernemer(s) en de bedrijfsvisie van haar/zijn team.

Wanneer de zin: "Eigenlijk zouden we......." - en vul zelf maar de puntjes in - vaker dan je lief is door je hoofd schiet of door medewerkers wordt uitgesproken, is het tijd om 'Eigenlijk' door te strepen.

De grootste werkgever van Nederland wordt gevormd door alle MKB Ondernemers samen, ondernemers die met liefde en passie voor hun vak hun eigen bedrijf leiden.

Als dat laatste je zwaar valt, want vakmensen zijn niet per sé ondernemers, dan maak ik graag eens kennis met je. Op pagina 23 vertellen twee vakmensen over onze samenwerking:
https://lnkd.in/eSP64-aq?
Michiel van de Watering 06-04-2023 om 15:12 uur
Mijn dochter leest het boek 'de mythe van het gemiddelde' - Todd Rose, over de manier waarop we gewend zijn geraakt om personen in 'hokjes' te zetten.

Hij beschrijft hoe we meer aandacht aan het individu kunnen/moeten geven en weg te blijven van gemiddelden.

Gemiddelden kom ik ook bij de MKB ondernemers tegen die ik help hun bedrijf te verbeteren, te laten groeien of over te dragen.

Het gevaar is ook hier dat de gemiddelden een eigen leven gaan leiden en de doelen van de ondernemer(s) en het bedrijf niet (meer) leidend zijn voor de ontwikkeling en uitvoering van plannen.

In dit artikel meer over hoe ik tegen gemiddelden aan kijk, bijvoorbeeld in verband met Winst, Uurtarief en Bedrijfswaarde. https://www.linkedin.com/pulse/de-zin-en-onzin-van-gemiddelde-thexton-armstrong-utrechtse-heuvel/?trackingId=TllB5A2NE28NbBihzp7GlA%3D%3D

#management #bedrijfsvoering #ondernemerschap #mkb
Ria Bernds Divaria Boetiek 05-04-2022 om 15:37 uur
Ter overname: winkel met webshop en mogelijke woonruimte - Kampweg 14 in Doorn. Per direct, of ten laatste per september 2022
Divaria Boetiek is beschikbaar voor overname. De winkel bestaat sinds 12 jaar en heeft een mooi vast cliënteel. Vooral de BATIK en Tie Dye kleding uit Indonesië is gewild, met name bij dames met grote maten. De vrolijke, kleurrijke kleding is gemaakt van natuurlijke materialen en in deze omgeving nergens anders te koop.

Mijn huurovereenkomst eindigt per 31 augustus 2022. De nieuwe huurder mag er eventueel achter wonen, maar het pand delen kan ook. Bijvoorbeeld met iemand die kleurenanalyses doet, massages geeft, een nagelstudio heeft of zonnebanken verhuurt. Er is van alles mogelijk omdat het pand groot is en je het in twee of drie delen kunt splitsen. Momenteel is het pand ingedeeld als winkel, kantoor, opslagruimte en keuken? Van de laatste drie ruimtes samen kan je een leuke studio maken. Er zit al een complete keuken in met koelkast, kooktoestel en wasmachine en ruimte voor vaatwasser.

Qua overname is het goed te doen, ook voor wie geen groot kapitaal op de plank heeft liggen. Ik kan namelijk een deel van de benodigde investering of zelfs de totale winkel met voorraad als lening geven. Ik ben uiteraard bereid iemand een periode te begeleiden met de inkopen en webshop enzovoorts.

Kom gerust langs voor informatie! Ik ben open van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Mirjam Verschoor 15-03-2022 om 09:38 uur
Heb jij het gevoel; dat je tegen je eigen GRENZEN aanloopt? Heb je fysieke klachten? Of ben je (te) vaak moe of ontevreden? Kortom ben je op zoek naar een nieuwe balans in je leven, maar kom je niet tot juiste invulling?

Wil je:
- meer rust, vertrouwen en ontspanning ervaren?
- verlichting van je klachten?
- meer inzicht krijgen in je klachten?
- je persoonlijke doelen duidelijker hebben?
- de regie oppakken; zodat je jouw doelen ook kunt realiseren?
Laat je dan begeleiden met behulp van psychosociale therapie en hypnotherapie om zelf de juiste BALANS te kunnen ervaren of voor je te zien.

Beeldvorming was reeds, als fotograaf, mijn beroep. Met hypnotherapie en psychosociale therapie kan ik jou nu ook helpen om jezelf, completer, in beeld te brengen. Ik noem mijn praktijk daarom MV-inbeeld. Net zoals met de sluitertijd, diafragma en het scherpstellen van de lens, kan jij nu ook met behulp van diverse hypnotherapietechnieken zelf gaan ‘spelen’ met de zintuigelijke waarnemingen. In trance is tijd relatief, kunnen perspectieven verschuiven en kan er ‘gespeeld’ worden met verschillende scherpstelpunten. Hierdoor kan de focus op wat bijvoorbeeld belangrijk was in het verleden verschoven worden naar wat belangrijk is in het heden.

De cliënten die reeds een behandeltraject hebben afgerond ontdekten dingen over zichzelf die ze eerst nog niet wisten. Ze kregen meer inzicht in hun klachten en het verminderde hun klachten. De cliënten geven aan dat wat ze geleerd hebben, blijven toepassen. Het helpt hen nog steeds om beter gebruik te maken van hun eigen innerlijke kracht.

Geïnteresseerd geraakt? Graag verwelkom ik jouw of één van je werknemers in Villa Xaverius te Driebergen-Rijsenburg, zodat je zelf of één van je werknemers kan ervaren hoe de klachten kunnen verminderen. Hypnotherapie, in combinatie met psychosociale therapie, is een effectieve en doelgerichte methode.

Vriendelijke groet,
Mirjam Verschoor
Michiel - www.MKB.expert 18-02-2022 om 14:55 uur
23 februari 2022 van 10.00 - 11.00 MKB Marketing Webinar

En, hoe staat jouw bedrijf er nu voor?

Worstelend de volgende marketing strategie opzetten en uitvoeren?

Je moet tot je spijt vaker 'Nee verkopen' en bent vooral op zoek naar nieuwe medewerkers?

Je bent hard toe aan nieuwe klanten, zonder je huidige trouwe klanten uit het oog te verliezen, en beraad je op je Marketing strategie?

En natuurlijk alles wat daar tussenin zit!

In het tweede geval nodig ik je van harte uit om volgende week met MKB Marketing Webinar: in 5 stappen meer rendement en meer tijd bij te wonen.

Samen met Olav Groenendijk RM presenteer ik welke acties nodig zijn om je marketing in goede banen te leiden én te volgen wat het je oplvert.

De praktijk leert ons dat het te vaak aan beide ontbreekt; er is geen duidelijke strategie met doelstellingen en/of ondernemers - en hun teams - meten niet of nauwelijks wat de effecten zijn.

Je kan je hier aanmelden, ook als datum en tijd niet schikken, je ontvangt dan een link met de opname. https://marketing.mkb.expert
Ellen Greup 02-02-2022 om 10:11 uur
Expositie van veelzijdig kunstenares en illustrator Ellen Greup in het Cultuurhuis Doorn
Vanaf 20 januari is het werk van kunstenares en illustrator Ellen Greup uit Amerongen te zien in het Cultuurhuis te Doorn. Haar kunst is veelzijdig en niet te vatten in één stijl. Gelukkig maar want daar is kunst veel te boeiend voor. In haar creaties zijn veel verschillende stijlen te zien. Toch zijn er ook verbindende factoren in haar werk te ontdekken zoals de zoektocht naar balans tussen perfectie en imperfectie, rust en levendigheid en controle en loslaten.
Het werk van Ellen bestaat uit portretten met emotie, abstract werk waar vorm en kleur de hoofdrol spelen, minimalistische ontwerpen die rust creëren en experimenteel werk. Ze maakt vooral gebruik van acrylverf, mixed media en soms zelfs van afval en creëert daarnaast ook grafische illustraties. Volgens Ellen zit kleur en vorm in haar DNA: “Als kind werd ik al aangetrokken door de dynamiek van kleuren en vlakken. In 1996 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hierna ben ik als modeontwerper, grafisch vormgever, illustrator en trendwatcher aan het werk gegaan. In deze beroepen ben je ook voortdurend bezig met kleur, vorm en composities. Het zit gewoon in mijn DNA”.

De expositie is georganiseerd door de Cultuurcoach van de Bibliotheek Z-O-U-T. Een afwisellende expositie met verschillende stijlen en veel kleur. De creaties van Ellen zijn te zien en te koop vanaf 20 januari tot en met 17 maart 2022 in het cultuurhuis aan het Kerkplein 2 te Doorn (balustrade 1e verdieping). Gratis toegang.
De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur, donderdagavond tot 20:00 uur en zaterdagochtend van 8:30 tot 13:00 uur.
Meer informatie is te vinden op: www.ellengreup.nl mob: 06-34934456 of www.bibliotheekzout.nl
Michiel van de Watering 29-11-2021 om 14:49 uur
Webinar Productiviteit en Processen bij het MKB in Nederland
7 december 10.00 - 11.30 (kosteloos)
Graag laten we ondernemers zien waardoor er winst weglekt uit hun bedrijf. Of je nou in de Pioniersfase, de Organisatiefase, de Managementfase, de Delegeerfase of de Standaardisatiefase van jouw bedrijf zit, er zijn altijd inefficiencies te vinden. In het webinar nemen door wat de belangrijkste oorzaken zijn, hoe je ze herkent of ontdekt en meest belangrijk: Wat kunnen jij en jouw team eraan doen?
Meer informatie en aanmelden: https://webinar.mkb.expert
Michiel van de Watering - www.mkb.expert 01-10-2021 om 10:36 uur
Het is waar; er is ongekend veel geld in de markt. Waarmee we bedoelen dat o.a. door Corona investeringen uitgesteld zijn en dat deposito’s of obligaties niet het gewenste (soms negatieve) resultaat geven. Voor ondernemers die willen investeren, maar te weinig middelen hebben, een uitgelezen kans om gemakkelijk financiers aan te trekken.

Gemakkelijk? De praktijk leert dat het nog best een hele toer kan zijn om de geldverstrekkende partijen van de juiste informatie te voorzien. Een ondernemer weet veel van zijn vakgebied en markt en het verkrijgen van financiering is meestal geen alledaagse kost. Lenen, Leasen, Factoring of Crowdfunding zijn de belangrijkste categorieën, maar kennen veel verschillende mogelijkheden en welke daarvan past bij jouw onderneming?

Op 12 oktober om 10.00 kun je hier meer over te weten komen bij het webinar ‘MKB Financiering in 2021 hoe regel je dat?. In dit webinar laten Beequip, Financieringsgilde, SVEA en Thexton Armstrong je zien wat er bij het financieren van jouw investeringen komt kijken, wat werkt werkelijk bij het doen van een succesvolle aanvraag? Schrijf je vandaag nog in op: inschrijven via watwerktwerkelijk.nl
Michiel van de Watering - www.mkb.expert 08-10-2021 om 19:55 uur
Helaas, we hebben besloten om het webinar uit te stellen omdat we met het huidige aantal aanmeldingen geen waardevolle, interactieve sessies konden houden. Desalniettemin, als ik je kan helpen met jouw financieringsaanvraag, neem dan gerust contact op.
Ruud Tielsema 03-09-2021 om 07:56 uur
Gezocht:
- Trainingsruimte op de Utrechtse Heuvelrug
- Landelijke omgeving (buiten trainen)
- Oppervlakte tussen de 75 en 90 m2
- geen huurprijs p.p. maar losse huur locatie en mogelijkheid voor F & B
Michiel van de Watering - www.MKB.expert 29-04-2021 om 16:16 uur
Herken je dat gevoel?Je werkt hard, je doet het nu goed maar je ligt soms wakker als je denkt over de toekomst. “Wat moet ik doen om mijn huidige succes ook in de toekomst te behouden”…… En je wordt wakker en gaat weer hard aan het werk.

Mogen wij je wakker houden? Bij dat harde werken hoort ook aan je bedrijf werken in plaats van alleen in je bedrijf “meters maken”.

Wij organiseren een interactief webinar om je mee te nemen in je eigen bedrijf. Ja, je leest het goed je eigen bedrijf. Iedereen heeft wel eens van de SWOT analyse gehoord. Maar wat is dat nu precies? Waarom is dat nuttig? Hoe zet je dat op? Welke vragen stel je jezelf? En als je dan alles op een rijtje hebt wat ga je dan doen? Hoe leg je prioriteiten? In een uur nemen wij je mee en beloven wij je inzicht en de zin om er mee aan de slag te gaan.
Schrijf je vandaag nog in op https://swot.mkb.expert
Michiel van de Watering - www.mkb.expert 14-04-2021 om 11:27 uur
Volgende week organiseer ik twee interessante webinars:
20 april van 11.30 tot 12.30 samen met Tom Baerends van Financieringsgilde met als titel 'Groeien na de Pandemie'. Wat heb je nodig voor een goed liquiditeitsbeheer en hoe zorg je tijdig, voor voldoende financiering wanneer je bedrijf groeit.
Je kan je inschrijven via groeien.mkb.expert
22 april van 08.00 - 09.30 samen met Arie Heijink (Financieringsgilde) en Majan van Riessen (Varias Verzekeringen) geven we in twee parallelsessie handvatten om als ondernemer (nog) beter met bedrijfsrisico's om te kunnen gaan.
Je kan je inschrijven via www.watwerktwerkelijk.nl
Graag tot ziens volgende week
PS schrijf je ook in als tijd en datum jou niet passen zodat je na afloop de link krijgt om de webinars op een geschikt moment te bekijken.
Michiel van de Watering 06-04-2021 om 09:27 uur
Wat is cruciaal voor effectieve MKB Marketing?
Webinar op 8 april van 10.00 tot 11.00
In dit online ondernemerscafé bespreken we de belangrijkste oorzaak van winstlekkage bij MKB ondernemingen: Marketing. Wat zijn de voornaamste aanleidingen hiervoor en welke mogelijke oplossingen zijn er. Zeker nu we, als het goed is, door de moeilijkste periode heen - aan het komen - zijn en weer gaan groeien. Kan jouw bedrijf het zich veroorloven om niet te weten wat het effect en rendement is van het marketing budget? Welke valkuilen zijn er en hoe kan je wel goed het resultaat van jouw marketing activitieten volgen?

Schrijf je vandaag nog in om te zien hoe je zo min mogelijk marketing budget verloren laat gaan. www.winstrealisatie.coach

Zijn er bepaalde zaken die je graag besproken ziet worden? Laat het mij gerust weten.
Jan-Pieter de Rooij 21-02-2021 om 08:41 uur
Op zoek naar opslagruimte

De Stichting Culturele Regio/Kunstkrant is binnen de regio Wijk Bij Duurstede/Utrechtse Heuvelrug op zoek naar betaalbare opslag voor pallets me drukwerk, banners, zuilen etc. Totaal benodigd ca. 30 m2. De ruimte moet op de begane grond zijn en bij voorkeur een brede deur bevatten voor de pallets. Ook moet er enige mate mate van conditionering van de temperatuur zijn. Mocht er een grotere ruimte zijn, dan is er geen bezwaar die met een andere partij te delen. Reacties graag naar mijn persoonlijke email.
De 6 essentiële zaken om jouw bedrijfsplan te realiseren! 28-01-2021 om 16:49 uur
Bedrijfsplannen worden om verschillende redenen opgesteld. Hoe heb je het plan 2021 voor jouw onderneming opgesteld? Misschien nog wel belangrijker; hoe hou je bij in hoeverre je de doelen van jouw plan gaat halen?
Nog 10 maanden te gaan om van 2021 een succesvol jaar te maken. Succesvol is voor elk bedrijf anders te definiëren, met in deze bijzondere tijden een groter contrast dan anders. Succesvol door niet failliet te gaan door de Covid 19 omstandigheden, of succesvol doordat je de geweldige stroom aan orders in goede banen en naar tevreden klanten weet te leiden. 10 (tien) maanden is inderdaad geen typefout, voor de meeste ondernemingen geldt bijvoorbeeld dat juli/augustus voor 1 maand tellen of dat december helemaal niet mee telt.
Schrijf je vandaag nog in voor ons online ondernemerscafé waarin we hier antwoord op geven. Je kan je aanmelden voor dit kosteloze webinar via: www.winstrealisatie.expert
De 6 essentiële zaken om jouw bedrijfsplan te realiseren! 28-01-2021 om 16:51 uur
Oh ja, dit online ondernemerscafé is op 9 februari van 10.00 tot 11.00
Michiel van de Watering 02-12-2020 om 16:45 uur
Vorige week organiseerden we het online Ondernemerscafé over Winstlekkage. Mocht je het gemist hebben een samenvatting willen terugzien: https://youtu.be/PPva5PyZ9go
Ons recente rapport over het doorlopende winstlekkage onderzoek onder MKB in Nederland, kan je opvragen op: www.winstlekkage.nl
We lopen tegen het einde van het jaar en ik wens alle leden alvast hele fijne feestdagen, vast anders dan anders, maar hopelijk zeker niet minder. Maak er met z'n allen een prachtig jaar van in 2021 en blijf vooral gezond.
Mirjam Hols 09-04-2020 om 11:56 uur
Samen sterker uit deze moeilijke periode! Laten we elkaar als ondernemers in deze periode steunen en kijken of wij elkaar als netwerkgroep sterker kunnen maken.

In deze tijd van veel vanuit huis werken hebben wij gelukkig wel de tijd gehad om onze nieuwe website de lucht in te krijgen. Misschien leuk om even te kijken??

www.jws-groep.nl

Misschien handig om te weten, als je bezorgproblemen hebt met je huidige leverancier voor Office supplies, dat we ook een webshop hebben. (klik op total Office en dan rechtsboven staat er een link naar de webshop)

Ook tijdens de coronacrisis (COVID-19) kan JWS haar klanten en prospects blijven bedienen met het uitleveren van machines die bij JWS op voorraad staan. Met onze machines en innovatieve oplossingen van Konica Minolta zijn wij in staat u gelijk te voorzien van nieuwe apparatuur, meer mogelijkheden tegen lagere kosten!!!
Organisaties hebben veelal geen idee, hoeveel en waar binnen hun organisatie geprint en gescand wordt. Ook hebben zij vaak geen weet van hun huidige (wurg)contract, waarbij zij maandelijks te hoge kosten maken.

Samen sterker uit deze periode, wij helpen u!!!

Uiteraard nemen wij bij het uitleveren onze verantwoordelijkheid met betrekking tot de voorzorgsmaatregelen en de daarbij horende hygiënische maatregelen, conform richtlijnen overheid en RIVM.

Wilt u weten hoeveel u direct kunt besparen?

Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar!

Groetjes Mirjam
Amitrivius 17-10-2018 om 16:49 uur
Hoe staat het met uw plannen en mogelijkheden met vastgoed?

Team Amitrivius vastgoed staat niet stil!

Voor de betrouwbare oplossingen in rendement en kwaliteit;

* Verhuur
* Vastgoedbeheer
* Verkoop / Aankoop
* Projectontwikkeling
* Faciliteiten
* Huisvestingsvragen

T 0343 785594
Chantal Greeven 26-09-2018 om 19:28 uur
Hallo allemaal!
Deze week lid geworden van Zakelijk Heuvelrug. Mijn naam is Chantal Greeven en ben vegetarisch cateraar en thee specialist. Met mijn mobiele catering concept TeaLounge kom ik graag op locatie. Voor een healthy lunch, high tea of compleet diner. Ook voor een bruiloft, evenement, retraite of uitvaart zijn wij in te zetten met onze bijzondere culinaire beleving. Naast catering ben ik ervaren event stylist en kan deze twee expertises goed samenbrengen tot een geheel. Hier ligt mijn kracht.
Als stylist ligt mijn focus sinds kort volledig op de uitvaartbranche en werk naar meer openheid binnen de branche en wil ik laten zien dat het ook anders kan. Dat ook een afscheid gevierd mag worden, om als een mooie herinnering achter te blijven. Al met al..., een creatief, kleurrijk en mooi bedrijf met toekomst visie. Mocht u meer willen weten, aarzel niet mij te contacten. Tot gauw op een van de netwerk evenementen!
Amitrivius 13-09-2018 om 15:23 uur
Beste allemaal,
Geregeld krijgt het team van Amitrivius de vraag om een tijdelijke of langdurige huurwoning.
Uiteraard vullen wij ook deze wensen zo vaak en goed mogelijk in, ieder blij gezicht is er één!

Heeft u woonruimte beschikbaar voor een korte of langere verhuurperiode, laat het ons vooral weten.
Zowel voor huurder als verhuurder zijn er goede mogelijkheden!

Amitrivius.com / T 0343 785594
Michiel van de Watering 25-06-2018 om 16:04 uur
Hallo Heuvelrug ondernemers!

Deze maand zijn we lid geworden na een paar inspirerende en leuke meetings te hebben bijgewoond. (Aanstaande) vrijdag 29 juni kunnen we elkaar nog net even spreken voordat de zomer(vakantie) aanbreekt. Alhoewel, de zaken moeten toch gewoon doorgaan? Het leek mij wel goed om bij wijze van eerste kennismaking een link te plaatsen naar ons doorlopende onderzoek naar Winstlekkage. Winstlekkage? Daar hebben 9 van de 10 ondernemers mee te maken en soms loopt dat aardig in de papieren; tot zo'n 8 % van de omzet. Wellicht dat je de afgelopen maanden een prachtige omzetstijging hebt ervaren, maar geldt dat ook voor de winst? Je kan ons onderzoek downloaden op www.winstlekkage.nl. Mocht ik je vrijdag niet spreken, dan wens ik je in ieder geval een hele mooie zomer toe!
Met vriendelijke groeten,
Alexander Smid
Wim Kerseboom
Michiel van de Watering
Thexton Armstrong Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin