prikbordklein

Prikbord

Welkom op het prikbord van Zakelijk Heuvelrug!

prikbordHier kun je interessante berichten delen binnen het netwerk van Zakelijk Heuvelrug, zoals een dienst of product waar je naar op zoek bent, een vacature, een vraag of nieuws van jouw bedrijf. Wil je graag iets delen met de leden van Zakelijk Heuvelrug. Post het dan op dit prikbord. 

Let op! Om te reageren en om berichten te plaatsen dien je te zijn ingelogd.


Aantal berichten: 6
Michiel van de Watering 02-12-2020 om 16:45 uur
Vorige week organiseerden we het online Ondernemerscafé over Winstlekkage. Mocht je het gemist hebben een samenvatting willen terugzien: https://youtu.be/PPva5PyZ9go
Ons recente rapport over het doorlopende winstlekkage onderzoek onder MKB in Nederland, kan je opvragen op: www.winstlekkage.nl
We lopen tegen het einde van het jaar en ik wens alle leden alvast hele fijne feestdagen, vast anders dan anders, maar hopelijk zeker niet minder. Maak er met z'n allen een prachtig jaar van in 2021 en blijf vooral gezond.
Mirjam Hols 09-04-2020 om 11:56 uur
Samen sterker uit deze moeilijke periode! Laten we elkaar als ondernemers in deze periode steunen en kijken of wij elkaar als netwerkgroep sterker kunnen maken.

In deze tijd van veel vanuit huis werken hebben wij gelukkig wel de tijd gehad om onze nieuwe website de lucht in te krijgen. Misschien leuk om even te kijken??

www.jws-groep.nl

Misschien handig om te weten, als je bezorgproblemen hebt met je huidige leverancier voor Office supplies, dat we ook een webshop hebben. (klik op total Office en dan rechtsboven staat er een link naar de webshop)

Ook tijdens de coronacrisis (COVID-19) kan JWS haar klanten en prospects blijven bedienen met het uitleveren van machines die bij JWS op voorraad staan. Met onze machines en innovatieve oplossingen van Konica Minolta zijn wij in staat u gelijk te voorzien van nieuwe apparatuur, meer mogelijkheden tegen lagere kosten!!!
Organisaties hebben veelal geen idee, hoeveel en waar binnen hun organisatie geprint en gescand wordt. Ook hebben zij vaak geen weet van hun huidige (wurg)contract, waarbij zij maandelijks te hoge kosten maken.

Samen sterker uit deze periode, wij helpen u!!!

Uiteraard nemen wij bij het uitleveren onze verantwoordelijkheid met betrekking tot de voorzorgsmaatregelen en de daarbij horende hygiënische maatregelen, conform richtlijnen overheid en RIVM.

Wilt u weten hoeveel u direct kunt besparen?

Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar!

Groetjes Mirjam
Amitrivius 17-10-2018 om 16:49 uur
Hoe staat het met uw plannen en mogelijkheden met vastgoed?

Team Amitrivius vastgoed staat niet stil!

Voor de betrouwbare oplossingen in rendement en kwaliteit;

* Verhuur
* Vastgoedbeheer
* Verkoop / Aankoop
* Projectontwikkeling
* Faciliteiten
* Huisvestingsvragen

T 0343 785594
Chantal Greeven 26-09-2018 om 19:28 uur
Hallo allemaal!
Deze week lid geworden van Zakelijk Heuvelrug. Mijn naam is Chantal Greeven en ben vegetarisch cateraar en thee specialist. Met mijn mobiele catering concept TeaLounge kom ik graag op locatie. Voor een healthy lunch, high tea of compleet diner. Ook voor een bruiloft, evenement, retraite of uitvaart zijn wij in te zetten met onze bijzondere culinaire beleving. Naast catering ben ik ervaren event stylist en kan deze twee expertises goed samenbrengen tot een geheel. Hier ligt mijn kracht.
Als stylist ligt mijn focus sinds kort volledig op de uitvaartbranche en werk naar meer openheid binnen de branche en wil ik laten zien dat het ook anders kan. Dat ook een afscheid gevierd mag worden, om als een mooie herinnering achter te blijven. Al met al..., een creatief, kleurrijk en mooi bedrijf met toekomst visie. Mocht u meer willen weten, aarzel niet mij te contacten. Tot gauw op een van de netwerk evenementen!
Amitrivius 13-09-2018 om 15:23 uur
Beste allemaal,
Geregeld krijgt het team van Amitrivius de vraag om een tijdelijke of langdurige huurwoning.
Uiteraard vullen wij ook deze wensen zo vaak en goed mogelijk in, ieder blij gezicht is er één!

Heeft u woonruimte beschikbaar voor een korte of langere verhuurperiode, laat het ons vooral weten.
Zowel voor huurder als verhuurder zijn er goede mogelijkheden!

Amitrivius.com / T 0343 785594
Michiel van de Watering 25-06-2018 om 16:04 uur
Hallo Heuvelrug ondernemers!

Deze maand zijn we lid geworden na een paar inspirerende en leuke meetings te hebben bijgewoond. (Aanstaande) vrijdag 29 juni kunnen we elkaar nog net even spreken voordat de zomer(vakantie) aanbreekt. Alhoewel, de zaken moeten toch gewoon doorgaan? Het leek mij wel goed om bij wijze van eerste kennismaking een link te plaatsen naar ons doorlopende onderzoek naar Winstlekkage. Winstlekkage? Daar hebben 9 van de 10 ondernemers mee te maken en soms loopt dat aardig in de papieren; tot zo'n 8 % van de omzet. Wellicht dat je de afgelopen maanden een prachtige omzetstijging hebt ervaren, maar geldt dat ook voor de winst? Je kan ons onderzoek downloaden op www.winstlekkage.nl. Mocht ik je vrijdag niet spreken, dan wens ik je in ieder geval een hele mooie zomer toe!
Met vriendelijke groeten,
Alexander Smid
Wim Kerseboom
Michiel van de Watering
Thexton Armstrong Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn