prikbordklein

Prikbord

Welkom op het prikbord van Zakelijk Heuvelrug!

prikbordHier kun je interessante berichten delen binnen het netwerk van Zakelijk Heuvelrug, zoals een dienst of product waar je naar op zoek bent, een vacature, een vraag of nieuws van jouw bedrijf. Wil je graag iets delen met de leden van Zakelijk Heuvelrug. Post het dan op dit prikbord. 

Let op! Om te reageren en om berichten te plaatsen dien je te zijn ingelogd met je ledenlogin. Hiermee kun je ook je ledenprofielpagina beheren.


Aantal berichten: 13
Michiel van de Watering - www.mkb.expert 01-10-2021 om 10:36 uur
Het is waar; er is ongekend veel geld in de markt. Waarmee we bedoelen dat o.a. door Corona investeringen uitgesteld zijn en dat deposito’s of obligaties niet het gewenste (soms negatieve) resultaat geven. Voor ondernemers die willen investeren, maar te weinig middelen hebben, een uitgelezen kans om gemakkelijk financiers aan te trekken.

Gemakkelijk? De praktijk leert dat het nog best een hele toer kan zijn om de geldverstrekkende partijen van de juiste informatie te voorzien. Een ondernemer weet veel van zijn vakgebied en markt en het verkrijgen van financiering is meestal geen alledaagse kost. Lenen, Leasen, Factoring of Crowdfunding zijn de belangrijkste categorieën, maar kennen veel verschillende mogelijkheden en welke daarvan past bij jouw onderneming?

Op 12 oktober om 10.00 kun je hier meer over te weten komen bij het webinar ‘MKB Financiering in 2021 hoe regel je dat?. In dit webinar laten Beequip, Financieringsgilde, SVEA en Thexton Armstrong je zien wat er bij het financieren van jouw investeringen komt kijken, wat werkt werkelijk bij het doen van een succesvolle aanvraag? Schrijf je vandaag nog in op: inschrijven via watwerktwerkelijk.nl
Michiel van de Watering - www.mkb.expert 08-10-2021 om 19:55 uur
Helaas, we hebben besloten om het webinar uit te stellen omdat we met het huidige aantal aanmeldingen geen waardevolle, interactieve sessies konden houden. Desalniettemin, als ik je kan helpen met jouw financieringsaanvraag, neem dan gerust contact op.
Ruud Tielsema 03-09-2021 om 07:56 uur
Gezocht:
- Trainingsruimte op de Utrechtse Heuvelrug
- Landelijke omgeving (buiten trainen)
- Oppervlakte tussen de 75 en 90 m2
- geen huurprijs p.p. maar losse huur locatie en mogelijkheid voor F & B
Michiel van de Watering - www.MKB.expert 29-04-2021 om 16:16 uur
Herken je dat gevoel?Je werkt hard, je doet het nu goed maar je ligt soms wakker als je denkt over de toekomst. “Wat moet ik doen om mijn huidige succes ook in de toekomst te behouden”…… En je wordt wakker en gaat weer hard aan het werk.

Mogen wij je wakker houden? Bij dat harde werken hoort ook aan je bedrijf werken in plaats van alleen in je bedrijf “meters maken”.

Wij organiseren een interactief webinar om je mee te nemen in je eigen bedrijf. Ja, je leest het goed je eigen bedrijf. Iedereen heeft wel eens van de SWOT analyse gehoord. Maar wat is dat nu precies? Waarom is dat nuttig? Hoe zet je dat op? Welke vragen stel je jezelf? En als je dan alles op een rijtje hebt wat ga je dan doen? Hoe leg je prioriteiten? In een uur nemen wij je mee en beloven wij je inzicht en de zin om er mee aan de slag te gaan.
Schrijf je vandaag nog in op https://swot.mkb.expert
Michiel van de Watering - www.mkb.expert 14-04-2021 om 11:27 uur
Volgende week organiseer ik twee interessante webinars:
20 april van 11.30 tot 12.30 samen met Tom Baerends van Financieringsgilde met als titel 'Groeien na de Pandemie'. Wat heb je nodig voor een goed liquiditeitsbeheer en hoe zorg je tijdig, voor voldoende financiering wanneer je bedrijf groeit.
Je kan je inschrijven via groeien.mkb.expert
22 april van 08.00 - 09.30 samen met Arie Heijink (Financieringsgilde) en Majan van Riessen (Varias Verzekeringen) geven we in twee parallelsessie handvatten om als ondernemer (nog) beter met bedrijfsrisico's om te kunnen gaan.
Je kan je inschrijven via www.watwerktwerkelijk.nl
Graag tot ziens volgende week
PS schrijf je ook in als tijd en datum jou niet passen zodat je na afloop de link krijgt om de webinars op een geschikt moment te bekijken.
Michiel van de Watering 06-04-2021 om 09:27 uur
Wat is cruciaal voor effectieve MKB Marketing?
Webinar op 8 april van 10.00 tot 11.00
In dit online ondernemerscafé bespreken we de belangrijkste oorzaak van winstlekkage bij MKB ondernemingen: Marketing. Wat zijn de voornaamste aanleidingen hiervoor en welke mogelijke oplossingen zijn er. Zeker nu we, als het goed is, door de moeilijkste periode heen - aan het komen - zijn en weer gaan groeien. Kan jouw bedrijf het zich veroorloven om niet te weten wat het effect en rendement is van het marketing budget? Welke valkuilen zijn er en hoe kan je wel goed het resultaat van jouw marketing activitieten volgen?

Schrijf je vandaag nog in om te zien hoe je zo min mogelijk marketing budget verloren laat gaan. www.winstrealisatie.coach

Zijn er bepaalde zaken die je graag besproken ziet worden? Laat het mij gerust weten.
Jan-Pieter de Rooij 21-02-2021 om 08:41 uur
Op zoek naar opslagruimte

De Stichting Culturele Regio/Kunstkrant is binnen de regio Wijk Bij Duurstede/Utrechtse Heuvelrug op zoek naar betaalbare opslag voor pallets me drukwerk, banners, zuilen etc. Totaal benodigd ca. 30 m2. De ruimte moet op de begane grond zijn en bij voorkeur een brede deur bevatten voor de pallets. Ook moet er enige mate mate van conditionering van de temperatuur zijn. Mocht er een grotere ruimte zijn, dan is er geen bezwaar die met een andere partij te delen. Reacties graag naar mijn persoonlijke email.
De 6 essentiële zaken om jouw bedrijfsplan te realiseren! 28-01-2021 om 16:49 uur
Bedrijfsplannen worden om verschillende redenen opgesteld. Hoe heb je het plan 2021 voor jouw onderneming opgesteld? Misschien nog wel belangrijker; hoe hou je bij in hoeverre je de doelen van jouw plan gaat halen?
Nog 10 maanden te gaan om van 2021 een succesvol jaar te maken. Succesvol is voor elk bedrijf anders te definiëren, met in deze bijzondere tijden een groter contrast dan anders. Succesvol door niet failliet te gaan door de Covid 19 omstandigheden, of succesvol doordat je de geweldige stroom aan orders in goede banen en naar tevreden klanten weet te leiden. 10 (tien) maanden is inderdaad geen typefout, voor de meeste ondernemingen geldt bijvoorbeeld dat juli/augustus voor 1 maand tellen of dat december helemaal niet mee telt.
Schrijf je vandaag nog in voor ons online ondernemerscafé waarin we hier antwoord op geven. Je kan je aanmelden voor dit kosteloze webinar via: www.winstrealisatie.expert
De 6 essentiële zaken om jouw bedrijfsplan te realiseren! 28-01-2021 om 16:51 uur
Oh ja, dit online ondernemerscafé is op 9 februari van 10.00 tot 11.00
Michiel van de Watering 02-12-2020 om 16:45 uur
Vorige week organiseerden we het online Ondernemerscafé over Winstlekkage. Mocht je het gemist hebben een samenvatting willen terugzien: https://youtu.be/PPva5PyZ9go
Ons recente rapport over het doorlopende winstlekkage onderzoek onder MKB in Nederland, kan je opvragen op: www.winstlekkage.nl
We lopen tegen het einde van het jaar en ik wens alle leden alvast hele fijne feestdagen, vast anders dan anders, maar hopelijk zeker niet minder. Maak er met z'n allen een prachtig jaar van in 2021 en blijf vooral gezond.
Mirjam Hols 09-04-2020 om 11:56 uur
Samen sterker uit deze moeilijke periode! Laten we elkaar als ondernemers in deze periode steunen en kijken of wij elkaar als netwerkgroep sterker kunnen maken.

In deze tijd van veel vanuit huis werken hebben wij gelukkig wel de tijd gehad om onze nieuwe website de lucht in te krijgen. Misschien leuk om even te kijken??

www.jws-groep.nl

Misschien handig om te weten, als je bezorgproblemen hebt met je huidige leverancier voor Office supplies, dat we ook een webshop hebben. (klik op total Office en dan rechtsboven staat er een link naar de webshop)

Ook tijdens de coronacrisis (COVID-19) kan JWS haar klanten en prospects blijven bedienen met het uitleveren van machines die bij JWS op voorraad staan. Met onze machines en innovatieve oplossingen van Konica Minolta zijn wij in staat u gelijk te voorzien van nieuwe apparatuur, meer mogelijkheden tegen lagere kosten!!!
Organisaties hebben veelal geen idee, hoeveel en waar binnen hun organisatie geprint en gescand wordt. Ook hebben zij vaak geen weet van hun huidige (wurg)contract, waarbij zij maandelijks te hoge kosten maken.

Samen sterker uit deze periode, wij helpen u!!!

Uiteraard nemen wij bij het uitleveren onze verantwoordelijkheid met betrekking tot de voorzorgsmaatregelen en de daarbij horende hygiënische maatregelen, conform richtlijnen overheid en RIVM.

Wilt u weten hoeveel u direct kunt besparen?

Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar!

Groetjes Mirjam
Amitrivius 17-10-2018 om 16:49 uur
Hoe staat het met uw plannen en mogelijkheden met vastgoed?

Team Amitrivius vastgoed staat niet stil!

Voor de betrouwbare oplossingen in rendement en kwaliteit;

* Verhuur
* Vastgoedbeheer
* Verkoop / Aankoop
* Projectontwikkeling
* Faciliteiten
* Huisvestingsvragen

T 0343 785594
Chantal Greeven 26-09-2018 om 19:28 uur
Hallo allemaal!
Deze week lid geworden van Zakelijk Heuvelrug. Mijn naam is Chantal Greeven en ben vegetarisch cateraar en thee specialist. Met mijn mobiele catering concept TeaLounge kom ik graag op locatie. Voor een healthy lunch, high tea of compleet diner. Ook voor een bruiloft, evenement, retraite of uitvaart zijn wij in te zetten met onze bijzondere culinaire beleving. Naast catering ben ik ervaren event stylist en kan deze twee expertises goed samenbrengen tot een geheel. Hier ligt mijn kracht.
Als stylist ligt mijn focus sinds kort volledig op de uitvaartbranche en werk naar meer openheid binnen de branche en wil ik laten zien dat het ook anders kan. Dat ook een afscheid gevierd mag worden, om als een mooie herinnering achter te blijven. Al met al..., een creatief, kleurrijk en mooi bedrijf met toekomst visie. Mocht u meer willen weten, aarzel niet mij te contacten. Tot gauw op een van de netwerk evenementen!
Amitrivius 13-09-2018 om 15:23 uur
Beste allemaal,
Geregeld krijgt het team van Amitrivius de vraag om een tijdelijke of langdurige huurwoning.
Uiteraard vullen wij ook deze wensen zo vaak en goed mogelijk in, ieder blij gezicht is er één!

Heeft u woonruimte beschikbaar voor een korte of langere verhuurperiode, laat het ons vooral weten.
Zowel voor huurder als verhuurder zijn er goede mogelijkheden!

Amitrivius.com / T 0343 785594
Michiel van de Watering 25-06-2018 om 16:04 uur
Hallo Heuvelrug ondernemers!

Deze maand zijn we lid geworden na een paar inspirerende en leuke meetings te hebben bijgewoond. (Aanstaande) vrijdag 29 juni kunnen we elkaar nog net even spreken voordat de zomer(vakantie) aanbreekt. Alhoewel, de zaken moeten toch gewoon doorgaan? Het leek mij wel goed om bij wijze van eerste kennismaking een link te plaatsen naar ons doorlopende onderzoek naar Winstlekkage. Winstlekkage? Daar hebben 9 van de 10 ondernemers mee te maken en soms loopt dat aardig in de papieren; tot zo'n 8 % van de omzet. Wellicht dat je de afgelopen maanden een prachtige omzetstijging hebt ervaren, maar geldt dat ook voor de winst? Je kan ons onderzoek downloaden op www.winstlekkage.nl. Mocht ik je vrijdag niet spreken, dan wens ik je in ieder geval een hele mooie zomer toe!
Met vriendelijke groeten,
Alexander Smid
Wim Kerseboom
Michiel van de Watering
Thexton Armstrong Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin