prikbordklein

Prikbord

Welkom op het prikbord van Zakelijk Heuvelrug!

prikbordHier kun je interessante berichten delen binnen het netwerk van Zakelijk Heuvelrug, zoals een dienst of product waar je naar op zoek bent, een vacature, een vraag of nieuws van jouw bedrijf. Wil je graag iets delen met de leden van Zakelijk Heuvelrug. Post het dan op dit prikbord. 

Let op! Om te reageren en om berichten te plaatsen dien je te zijn ingelogd.


Aantal berichten: 4
Amitrivius 17-10-2018 om 16:49 uur
Hoe staat het met uw plannen en mogelijkheden met vastgoed?

Team Amitrivius vastgoed staat niet stil!

Voor de betrouwbare oplossingen in rendement en kwaliteit;

* Verhuur
* Vastgoedbeheer
* Verkoop / Aankoop
* Projectontwikkeling
* Faciliteiten
* Huisvestingsvragen

T 0343 785594
Chantal Greeven 26-09-2018 om 19:28 uur
Hallo allemaal!
Deze week lid geworden van Zakelijk Heuvelrug. Mijn naam is Chantal Greeven en ben vegetarisch cateraar en thee specialist. Met mijn mobiele catering concept TeaLounge kom ik graag op locatie. Voor een healthy lunch, high tea of compleet diner. Ook voor een bruiloft, evenement, retraite of uitvaart zijn wij in te zetten met onze bijzondere culinaire beleving. Naast catering ben ik ervaren event stylist en kan deze twee expertises goed samenbrengen tot een geheel. Hier ligt mijn kracht.
Als stylist ligt mijn focus sinds kort volledig op de uitvaartbranche en werk naar meer openheid binnen de branche en wil ik laten zien dat het ook anders kan. Dat ook een afscheid gevierd mag worden, om als een mooie herinnering achter te blijven. Al met al..., een creatief, kleurrijk en mooi bedrijf met toekomst visie. Mocht u meer willen weten, aarzel niet mij te contacten. Tot gauw op een van de netwerk evenementen!
Amitrivius 13-09-2018 om 15:23 uur
Beste allemaal,
Geregeld krijgt het team van Amitrivius de vraag om een tijdelijke of langdurige huurwoning.
Uiteraard vullen wij ook deze wensen zo vaak en goed mogelijk in, ieder blij gezicht is er één!

Heeft u woonruimte beschikbaar voor een korte of langere verhuurperiode, laat het ons vooral weten.
Zowel voor huurder als verhuurder zijn er goede mogelijkheden!

Amitrivius.com / T 0343 785594
Michiel van de Watering 25-06-2018 om 16:04 uur
Hallo Heuvelrug ondernemers!

Deze maand zijn we lid geworden na een paar inspirerende en leuke meetings te hebben bijgewoond. (Aanstaande) vrijdag 29 juni kunnen we elkaar nog net even spreken voordat de zomer(vakantie) aanbreekt. Alhoewel, de zaken moeten toch gewoon doorgaan? Het leek mij wel goed om bij wijze van eerste kennismaking een link te plaatsen naar ons doorlopende onderzoek naar Winstlekkage. Winstlekkage? Daar hebben 9 van de 10 ondernemers mee te maken en soms loopt dat aardig in de papieren; tot zo'n 8 % van de omzet. Wellicht dat je de afgelopen maanden een prachtige omzetstijging hebt ervaren, maar geldt dat ook voor de winst? Je kan ons onderzoek downloaden op www.winstlekkage.nl. Mocht ik je vrijdag niet spreken, dan wens ik je in ieder geval een hele mooie zomer toe!
Met vriendelijke groeten,
Alexander Smid
Wim Kerseboom
Michiel van de Watering
Thexton Armstrong Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn