netwerkenklein

Over ons

Onze Missie: 

Zakelijk heuvelrug staat voor de ondernemers in de gemeente en omgeving en is daarbij een gelijkwaardige gesprekspartner naar B&W waarbij wij streven naar een aantoonbare maatschappelijke impact binnen het ondernemersklimaat. 

Onze Visie:

Elke ondernemer in de gemeente Utrechtse Heuvelrug is belangrijk en maakt onderdeel uit van het netwerk Zakelijk Heuvelrug. 

Zakelijk heuvelrug is vooruitstrevend en toekomstgericht waarbij zij ondernemers helpt een toekomstbestendige onderneming te creëren door te handelen vanuit: 

Wij focussen ons op 3 kernpijlers:

  1. Ontmoeten: Door het organiseren van maandelijkse bijeenkomsten; soms lunchbijeenkomst met spreker/ open koffie/ open borrel op vrijdag en zo nu en dan een groter event met workshops en sprekers 
  2. Verbinden: Door meer samen doen, hoor meer en zie je meer. Dit komt alle ondernemers ten goede.
  3. Verdiepen: Bij elkaar komen, horen nieuwe trends en ontvangen extra informatie over bepaalde onderwerpen. 

Dit doen we door: 

  • Laagdrempelige bijeenkomsten om te sparren met collegae en elkaar beter te leren kennen. Ook voor voor nieuwe ondernemers om (maximaal tweemaal) kennis te komen maken.
  • Inhoudelijke bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Voor meer inhoudelijke kennisdeling.  
  • Afspraken maken met elkaar, elkaar adviseren, kennisdelen of direct zaken te doen 
  • Maandelijks overleggen met de gemeente over de ontwikkelingen binnen de gemeente en de maatschappelijke waarde van ondernemers. Daarbij kunnen we de gemeente (ongevraagd) adviseren bij algemene ondernemersvraagstukken
  • We onderhouden de relatie met andere ondernemersverenigingen. 
  • Ondernemers die hun bedrijf hebben of hun activiteiten uitoefenen in de provincie Utrecht zijn welkom.

 

 

 

 

overons1
overons2