netwerkenklein

Over ons

Zakelijk Heuvelrug is dé belangenbehartiger voor bedrijven, instellingen en organisaties in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Onze Missie:

  • Zakelijk Heuvelrug wil een professioneel netwerk zijn voor ondernemers in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en zet zich actief in voor een optimaal ondernemersklimaat.

Onze Visie:

  • Elke ondernemer in de gemeente Utrechtse Heuvelrug is belangrijk en maakt onderdeel uit van het netwerk Zakelijk Heuvelrug.

 

Hoe werken wij:

Ontmoeten
De leden van Zakelijk Heuvelrug ontmoeten elkaar regelmatig. Iedere maand worden één of meerdere bijeenkomsten georganiseerd voor leden. Soms een lunchbijeenkomst met een spreker, soms een open coffee of open borrel op vrijdag en zo nu en dan een groter event met workshops of sprekers. Ontmoeten is goed voor ondernemers. Ontmoeten zorgt voor een groter netwerk, meer informatie en gerichte kennis. Ontmoeten is bovendien prettig. Tijdens een ontmoeting is het laagdrempelig om even te sparren met collega ondernemers, een afspraak te maken om eens bij elkaar op bezoek te gaan of zaken te doen. Of om gewoon even niet te werken en samen een borrel te drinken. Benieuwd wie er al lid zijn?

Verbinden
Verbinden doe je samen. Ook jij kunt verbindingen aangaan met de leden van Zakelijk Heuvelrug. Door je te verbinden met Zakelijk Heuvelrug en de leden hoor je meer, leer je meer en zie je meer. En dat komt alle ondernemers ten goede. 

Verbreden
Zakelijk Heuvelrug zorgt er voor dat jouw netwerk en kennis worden verbreed. Dat klinkt misschien nogal uitgesproken, maar we durven te beweren dat dit voor ieder nieuw lid opgaat. De leden van Zakelijk Heuvelrug ontmoeten elkaar tijdens bijeenkomsten, horen nieuwe trends en krijgen extra informatie over bepaalde onderwerpen en kunnen rekenen op hulp van Zakelijk Heuvelrug bij ondernemersvraagstukken.  
Verbreedt ook jouw kennis en netwerk: word lid en kijk op de agenda naar de komende activiteiten van onze ondernemersvereniging.  

 

 

overons1
overons2