Winterevent 2023

winterevent-header

We sluiten het jaar af op 8 december tijdens een gezellig kerstdiner in De Oranjerie bij Huis Doorn. Langbroekerweg 16a – Doorn.

Het wordt niet een standaard diner, maar een met een muziek-bingo. Graag ontvangen we daarom van een ieder de titel van een favoriet muzieknummer of liever nog een echte quilty pleasure. 

Inloop vanaf 18.00 uur.
Aanvang diner 19.00 uur
Einde 22.00/22.30 uur

Aanmelding is gesloten

Stuur bij vragen een mail naar evenementen@zakelijkheuvelrug.nl

Moet je toch afmelden, regel dan een vervanger en geef dit zsm door per email.
Bij no-show worden de kosten voor het eten in rekening gebracht a 45 euro.  

 

Adres en parkeren

Voer in het navigatiesysteem Langbroekerweg 8 in Doorn in. Je komt dan bij een grote parkeerplaats naast de ingang van het Landgoed Huis Doorn. 30 parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor de gasten van het landgoed en afgesloten met een slagboom. Je rijdt later uit met een gratis munt, die je bij de Oranjerie ontvangt. Daarnaast zijn er nog 25 losse parkeerplaatsen waar je maximaal 5 uur mag parkeren. Vanaf deze parkeerplaats is het een korte wandeling over het landgoed naar de Oranjerie.

  • Is deze parkeerplaats vol? Onder het gemeentehuis aan de Dorpsstraat vind je 150 parkeerplaatsen. En ook veel ruimte bij de Albert Heijn.
  • Ben je slecht ter been? Naast de Oranjerie liggen 12 parkeerplaatsen bestemd voor mindervaliden. Laat ons weten als je er gebruik van wil maken.

 

Openbaar vervoer

Bus 56 heeft een bushalte ‘Huis Doorn’.

Bus 50: stap uit bij de bushalte ‘Doorn centrum’. Loop naar de kruising en sla rechtsaf de Langbroekerweg in, na ongeveer 250 meter ligt Huis Doorn aan je rechterhand.

 

 

bottom1
bottom2

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin