Vooruitblik 2021

vooruitblik2021

Vooruitblik 2021

Beste leden van Zakelijk Heuvelrug,  

2020 een jaar om snel te vergeten of een jaar om nooit meer te vergeten…? Misschien wel een beetje van beiden. Het was voor veel ondernemers en ZZP’ers in Nederland en op de Utrechtse Heuvelrug in ieder geval, zowel operationeel als financieel, een heel pittig jaar en dan druk ik mij heel voorzichtig uit. Voor sommigen van ons veranderde er niet veel, maar anderen zagen een deel van hun omzet verdampen. En dat is een hard gelag.

Gelukkig liet dit jaar ook zien dat veel ondernemers  en ZZP’ers beschikken over veel flexibiliteit en creativiteit  om met al deze uitdagingen en onzekerheden om te gaan.

Echter, wij, zowel bestuur als leden van Zakelijk Heuvelrug, kijken als zovelen uit naar een nieuw jaar waarin wij hopelijk weer geleidelijk terug kunnen keren naar het oude normaal zodat wij gewoon kunnen ondernemen en gezellig met elkaar kunnen socializen. Want dat laatste missen we allemaal toch zo ontzettend. Gewoon een drankje met elkaar drinken en face to face een gesprek voeren in plaats van via Zoom of Teams. Want laten we toegeven, er gaat toch niet boven direct contact met klanten, collega ondernemers en familie.  

Voor nu wil het bestuur onze leden alvast een fijne jaarwisseling en een gezond en succesvol 2021 toewensen.  

Namens het bestuur van Zakelijk Heuvelrug,  

Theo Sack voorzitter

31 december 2020

bottom1
bottom2

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin