Gimborn rondleiding april 2023

Gimborm-april2023

Verslag van de geslaagde open netwerkbijeenkomst bij Gimborn op 25 april 2023

In de mooie avondzon liepen we door het prachtige Arboretum in Doorn. Langs heel verschillende bomen, heide en waterpartijen. Met overal allerlei keramiekkunstwerken van de expositie 'Ode aan de natuur', die in en onder bomen, in gras, heidetuin en bij of in het water staan. Gids Esther vertelde bijzondere verhalen en er kwamen veel vragen. 
 
Er was ook genoeg tijd om elkaar te spreken en nieuwe leden of introducés te ontmoeten. Loes, die als vrijwilliger in het Arboretum werkt, vertelde enthousiast over haar werk. 
 
Voor veel leden was het de eerste kennismaking met het Nationaal Bomenmuseum Gimborn, dat volgend jaar al 100 jaar bestaat. Mocht je er (weer) willen wandelen en nog meer leren, doe dan mee aan de themawandelingen met gids Esther! Op 30 juli vertelt ze over ‘Communicatie in plantenrijk’ en op 30 september is er een wandeling met als thema ‘Avondfenomenen’. 
 
Met een jaarkaart steun je het Bomenmuseum en je krijgt vrije toegang en kortingen op evenementen. Zie hier hoe je ook anders het park kunt steunen. https://www.bomenmuseum.nl/steun-ons/

 

Gimborn foto collage
 

bottom1
bottom2

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin