Financiële carrousel

ZH-financieel-caroussel

Het splinternieuwe restaurant van NXT Maarsbergen bleek een top locatie voor onze bijeenkomst op 11 april 2024. Niet alleen mooi, maar ook met een buitengewoon fijne service door Suzanne en Erwin én met heerlijke gebakjes, speciaal voor ons voorbereid door de culinaire talenten van deze school.

Na het leuke ontvangst en het boeiende verhaal over levenstestamenten door notaris Ingeborg van Schuppen (Heuvelrug Notarissen) gingen we de schoolbanken in, voor verschillende workshops.  

Tip voor beleggers van Erik-Jan Elving van Mercurius Vermogensbeheer: “Begin zo vroeg mogelijk met beleggen. Tijd is je grootste vriend. Niemand had waarschijnlijk van Warren Buffet gehoord als hij pas op zijn 50ste was begonnen met beleggen".

Tip voor de verkoop van je bedrijf van Alfred van Muiden van Claassen, Moolenbeek & Partners: “Begin op tijd, want zo'n verkoop is een proces, geen transactie. Neem er 3 tot 5 jaar voor."  

En de beste tip voor een heerlijke lunch: Op woensdagen en donderdagen kun je om 12.30 uur genieten van de culinaire prestaties van de leerlingen van NXT Maarsbergen, in hun chique restaurant. Een unieke lunchervaring en een driegangen menu voor maar € 17,50. Reserveer via restaurantnxtm@nxt.eu of 06-39628074.

bottom1
bottom2

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin