Leden bijgepraat over Big Data

Bigdata-bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst van Zakelijk Heuvelrug op 22 maart zijn de leden bijgepraat over Big Data.

Gera Pronk van ISeeTea, lid van Zakelijk Heuvelrug, gaf een korte inleiding over wat Big Data is en wat het voor kansen kan bieden aan ondernemers. Ruud Mannaart van de Kamer van Koophandel ging concreet in op deze kansen. Daarbij kunnen ondernemers denken aan het vergroten van hun eigen markt, het verkopen van eigen opgebouwde data, meer inzicht krijgen in hun klantenprofiel of het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten. Om het niet bij theorie te laten, werd in groepjes besproken hoe je in een paar stappen verder kunt komen met (big) data in je eigen bedrijf.

De avond werd afgesloten met een inspirerend verhaal van Eric van Tol (aanjager Big Data voor het ministerie van EZ). De aanwezige leden gaven aan meer geleerd te hebben over dit onderwerp en meer inzicht te hebben in het belang hiervan voor hun eigen bedrijf.
Omdat het toch een lastig onderwerp is wat ver van de meeste ondernemers af staat heeft Zakelijk Heuvelrug de sprekers gevraagd ook in de toekomst de leden te blijven adviseren over dit onderwerp. Belangrijk omdat het veel kansen kan bieden.

Programma nalezen? http://www.iseetea.nl

Meer info over innoveren met Big Data op  http://www.ondernemersplein.nl

 

(Foto's door Mirjam Verschoor)
meer foto's van deze bijeenkomst in de gallerij

Big Data

22maart2016
bigdata-header

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin