Interesse in bestuursfunctie bij Zakelijk Heuvelrug?

logo

Heb jij de ambitie om Zakelijk Heuvelrug verder te professionaliseren, mee te werken aan het laten groeien van Zakelijk Heuvelrug en mee te helpen aan het versterken van dit netwerk? Dan is een bestuursfunctie misschien iets voor jou.

Het bestuur van Zakelijk Heuvelrug is op zoek naar uitbreiding van een aantal bestuursleden, die ieder een specifiek onderwerp in hun portefeuille voor hun rekening willen nemen.

Deze onderwerpen zijn:

  • belangenbehartiging van de leden
  • contacten in de regio met collega organisaties
  • duurzaamheid (inclusief vervolg op merk Duurzaam Doen)

Een bestuursfunctie bij Zakelijk Heuvelrug vergt ongeveer 2 uur per week aan tijdsinvestering. Deze tijd is altijd onbezoldigd, er staan ook geen betaalde opdrachten tegenover. Tijdsinvestering wordt gevraagd om mee te denken met bestuurszaken, contacten te onderhouden met partner organisaties, bestuursvergaderingen bij te wonen (eens per maand) en dagelijkse werkzaamheden te verrichten (reageren op mails, mede organiseren van activiteiten, aanwezig zijn bij activiteiten ect).

 Heb je interesse in een bestuursfunctie van Zakelijk Heuvelrug? Neem dan contact op met de voorzitter van Zakelijk Heuvelrug: Bas de Vogel (bdevogel@ziggo.nl of telefoon 06 – 53 36 77 53).

Download de PDF voor de volledige profiel schets.

Bestuur

duurzaamdoen
10punten1

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin