Autodemontagebedrijf Kempenaar BV

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Autodemontagebedrijf Kempenaar BV
Lid sinds:
Beroepsgroep: Automotiv
Expertises: Autohotel: Geavanceerd autohotel gaat op in het landschap Een nieuwe aanwinst en de trots van ons bedrijf is het autohotel.Een ultramodern magazijnsysteem waarin we complete schadeauto’s in verrijdbare stellingen kunnen plaatsen om ze op afroep naar voren te halen. De fraaie overkapping met een beplanting van sedum en voorzien van zonnecollectoren onderstreept het groene hart van Kempenaar B.V. Kempenaar B.V. bevindt zich aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, een van de mooiste delen van ons land, waar bossen, weilanden en buitenplaatsen elkaar afwisselen. Wij koesteren de omgeving en willen daar met ons bedrijf geen afbreuk aan doen. Autohotel Kempenaar Griffioen Architecten heeft een glooiende terreinoverkapping voor ons ontworpen die prachtig aansluit op het natuurlijke landschap. Het geavanceerde autohotel dat onder ons nieuwe dak schuilgaat, zorgt er bovendien voor dat wij onze ruimte nog efficiënter kunnen benutten en dat alle schadeauto’s snel en eenvoudig beschikbaar zijn.
Medewerkers:

Contactgegevens

c: Michel Noordam
t: 0343 - 515567
m: 0655558066
e: administratie@kempenaarbv.nl
i: www.kempenaarbv.nl

Adresgegevens:

Hoofdstraat 272
3972 LL Driebergen

Over ons bedrijf:

Bij Kempenaar B.V. worden bijna duizend auto’s per jaar op verantwoorde wijze gedemonteerd. Daarbij worden alle milieuvoorschriften zorgvuldig nageleefd en wordt aan alle eisen op het gebied van veiligheid voldaan.

 

Wij voeren dan ook het KZD-keurmerk met 3 sterren: KwaliteitsZorg Demontage op het hoogste niveau.

 

 

 

Autodemontage

 

 

 

Moderne toepassingen in auto’s vragen om moderne demontagetechnieken. Denk alleen al aan de airbags en gordelspanners die moeten worden geneutraliseerd.

 

Maar ook de nieuwste, elektrische en hybride aandrijfsystemen vragen om specifieke kennis bij het demonteren in onderdelen.

 

 

 

 

Om een antwoord te kunnen bieden op de jongste ontwikkelingen in de auto-industrie en om onze klanten altijd goed van dienst te kunnen zijn, passen wij ons bij Kempenaar B.V. voortdurend aan.

 

Zo beheren wij onze voorraad onderdelen in een grotendeels geautomatiseerd systeem. Alles om u snel en goed te kunnen helpen.

 

Ons bedrijf in beeld:

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin