Pon Bedrijfscampus - 17 oktober

Pon-terrein802

Op donderdag 17 oktober opent Pon Bedrijfscampus in Leusden- exclusief voor leden van Zakelijk Heuvelrug - haar deuren. Van 13.30-16.30 zijn we welkom in het Hoofdgebouw van Pon Bedrijfscampus, Zuiderinslag 2 in Leusden.

125 jaar Pon van winkel naar wereldspeler. Wat in 1895 begon als een kleinschalig familiebedrijf in Amersfoort tot internationale speler met ruim 13.000 medewerkers in 30 landen.

We move you to a better world - met die belofte en met unieke producten, diensten en oplossingen laat Pon zien dat goed innovatief ondernemerschap en zorg voor mens en milieu hand in hand gaan. In Nederland is Pon een van de belangrijkste spelers op het gebied van mobiliteit. Dagelijks stappen vier miljoen Nederlanders op een fiets van Pon en rijden twee miljoen mensen met een auto die door Pon is geïmporteerd. 
Dit is wat Pon sterk maakt: onze mensen en kernwaarden.
  
Programma
13.30 u  Ontvangst inhet Hoofdgebouw met kopje koffie/thee + welkom gastvrouw Mariska Veenstraen gastheren rondleiding terrein &  showroom Luxury cars
14.00 u  Start rondleiding in drie groepen max 15 deelnemers per groep
16.00 u  Einde rondleiding met een hapje en drankje in het Hoofdgebouw
16.30 u  Einde programma 

Wees er snel bij, want VOL = VOL
Meld je uiterlijk maandag 14 oktober hier onder aan, dan houden we rekening met je komst.
Je bent van harte welkom! Graag tot dan. 

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur, Team Events en Pon Bedrijfscampus & Logistics Leusden

Ja, ik wil graag deelnemen aan het bedrijfsbezoek op 17 oktober 2019:

Vul s.v.p. onderstaande velden in.

Als je er niet bij kunt zijn, mag je een vervanger sturen. Vul zijn/haar gegevens hieronder in. En jouw gegevens hierboven.

bottom1
bottom2