Meedenken over bestemming Mariniersterrein

Marinierskazerne-1

Wat is de toekomst van het Mariniersterrein in Doorn?
Omwonenden, bewoners en ondernemers en de verschillende belangengroepen kunnen meedenken over nieuwe bestemmingen voor het terrein.

De afgelopen maanden werkten allerlei mensen aan de onderzoeksscenario's voor de toekomst van de Marinierskazerne in Doorn. Er ontstonden vier scenario's: Dorp voor een Dorp, Groene Campus, Op eigen Kracht en Gezond leven. Ieder scenario met een eigen invulling van het terrein. 

Op woensdag 30 augustus om 17.00 uur, is er een rondleiding mogelijk op de kazerne Mariniersterrein Doorn en kun je bekijken wat de geschetste scenario’s zijn, o.l.v. het Rijksvastgoedbedrijf.
Voor meer informatie en aanmelden hiervoor, kun je een bericht sturen aan Jan Pieter de Rooij (vice-voorzitter Bestuur Zakelijk Heuvelrug) jpderooij60@gmail.com

Woensdag 6 september is er een Open avond Cultuurhuis Gemeente. Hier is de mogelijkheid voor inwoners en ondernemers om het bestemmingsplan Mariniersterrein verder aan te laten scherpen. Meer informatie hierover kun je volgen op www.heuvelrug.nl en op http://www.mkdoorn.nl/

 

bottom1
bottom2

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin