Open Netwerkborrel

Netwerkborrel-doorEtienne2018
Donderdag 13 september kwamen tijdens de Open Netwerkborrel c.a. 50 ondernemers bij elkaar, waaronder ook een groot aantal introducees.
We waren te gast bij grafisch ontwerp- en communicatiebureau De Hoop&Koning, gevestigd op de bovenetage van het fraai gerestaureerde witte koetshuis op het terrein buitenplaats 'Overhorst'.  
 
Bert Koning gaf een presentatie over de achtergrond van hun bedrijf en Wim de Hoop bood alle leden 10% korting een communicatieproduct. Zie: dehoopenkoning.nl/netwerkkorting/
Joke Grootveld en Monika Knottnerus presenteerde de nieuwe promotiefilm over het ondernemers klimaat op de heuvelrug. https://www.zakelijkheuvelrug.nl/nieuws/ondernemen-op-de-heuvelrug/
 
Vanaf de zeepkist vertelde Gwen Dudock over de 2e druk van haar boek "Mijn beste team ooit", en bood de aanwezigen 10% korting.
Ook Gerhard Brethouwer van People Graphics en Marcel Stierhout van Stierhoutcoaching stonden op de zeepkist.
 
Fotograaf Etienne Oldeman heeft mooie foto's gemaakt van de netwerkborrel en biedt aan alle leden van Zakelijk Heuvelrug de mogelijkheid om voor slechts 25 euro een goede profielfoto te maken, tijdens de netwerkbijeenkomst in november.
 
De Heeren van Driebergen verzorgde op deze zonnige namiddag de heerlijke hapjes en drankjes. 

 

bottom1
bottom2