Nieuws over regio Q4

ZH-logo-beeld

Een update vanuit het bestuur over de ontwikkelingen binnen Q4 regio.

Binnen Q4, het samenwerkingsverband van de ondernemersverenigingen Zakelijk Zeist, Zakelijk Heuvelrug, Ondernemingskring Wijk bij Duurstede en Business Contact De Bilt, zijn Sociaal ondernemen en Lokaal Aanbesteden 2 belangrijke projecten.

Afgelopen maandag 22 mei was er een bestuursvergadering waarbij Etske Muis en Dieter van Vroomen van de Stichting Brede Kijk op Werk het bestuur van Q4 informeerde over de wijze waarop men dit in Wijk bij Duurstede heeft aangepakt (www.werkbijduurstede.nl). Men heeft in Wijk bij Duurstede het aanbod van alle vormen van betaald en onbetaald werk op 1 website gebundeld. Deze aanpak en website zou 1 op 1 kunnen worden overgenomen in de andere gemeenten van regio Q4 waardoor er een reusachtige versnelling plaats kan vinden.

Binnenkort wordt e.e.a. ook met de verantwoordelijke ambtenaren uit de diverse gemeenten besproken. Daarbij wordt ook het lokaal/regionaal aanbesteden besproken om te kijken of de aanpak die in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gehanteerd wordt niet in de gemeenten Zeist, Amerongen, De Bilt en Bunnik overgenomen zou kunnen worden.

door Theo Sack (voorzitter Zakelijk Heuvelrug)
mei 2017

Theo Sack

Nieuws uit het bestuur

bottom1
bottom2