De genomineerden 2015

ondernemersprijs2014

Twee leden Zakelijk Heuvelrug genomineerd voor ondernemer van het jaar

Autodemontagebedrijf Kempenaar en Planet Happy, beiden lid van Zakelijk Heuvelrug zijn genomineerd voor de prachtige prijs Ondernemer van het jaar 2015!
Het bestuur van Zakelijk Heuvelrug is er trots op en feliciteert beide leden graag met deze fantastische nominatie. Nu wordt het pas echt spannend.

Nog even terug in de tijd. Uit alle aanmeldingen is een voorselectie gemaakt en zijn zes Startend Ondernemers en zes Ondernemers verkozen. Deze 12 geselecteerde ondernemingen zijn allen bezocht door de jury en hieruit zijn de definitieve nominaties voortgekomen die sinds 16 november bekend zijn.

De drie genomineerde Ondernemers van het jaar zijn:

  • PlanetHappy.nl - Driebergen
  • Autodemontagebedrijf Kempenaar - Driebergen
  • Focus Cura - Driebergen

De drie genomineerde Startende Ondernemers van het jaar zijn:

  • 2Unit - Doorn
  • Bodhi-Boom - Maarn
  • Matz Beheer – Driebergen

Ook jij kunt stemmen op één van de genomineerden

De selectie en stemming door de jury telt voor 1/3 mee. Ook jouw stem telt mee. Op de website van de gemeente kan je jouw stem digitaal uitbrengen op de top 3 kandidaten. Deze digitale stemming telt ook voor 1/3 mee in het totaal. Je kunt dit doen tot en met 15 januari. Klik hier en jouw stem is snel uitgebracht!

Op 18 januari aanstaande vanaf 19.30 uur, tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de GUH is het laatste deel van de stemming. Je ontvangt hiervoor natuurlijk nog een uitnodiging. Maar noteer deze datum vast in je agenda. Tijdens deze avond presenteren de genomineerden zich en kan je je definitieve keuze aangeven wie volgens jou de winnaar moet worden.

Robert Zwart van Beeldkracht is op dit moment druk met het bewerken van de door hem gemaakte speciale genomineerden foto’s. Ook Pauline en Monika van PRezz Videoproductiehuis zijn druk in de weer met alle kandidaten om de video’s te maken die op 18 januari worden getoond!
Zowel Robert als Pauline en Monika steken weer veel energie, tijd en enthousiasme in deze verkiezing. Waarvoor alvast heel veel dank namens de Burgemeester, de jury maar zeker ook het bestuur van ZH.

Doe mee en steun je mede lid, breng snel je stem uit via de Gemeente website en kom op 18 januari!

Wie wordt Ondernemer 2015?

and-the-winner
Beker-gr