Cultuurfestival Heuvelrug 25 september t/m 3 oktober 2021

cultuurfestival2021

CULTUURFESTIVAL HEUVELRUG NODIGT LOCALE HORECA EN DETAILHANDEL UIT OM INHAAKACTIES TE BEDENKEN

Het Cultuurfestival Heuvelrug, dat in opdracht van de gemeente wordt georganiseerd door een collectief bestaande uit Stichting Culturele Regio, Stichting SBI/Zonheuvel, de Cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug en lokale zender Regio90 start op 25 september aanstaande. De festivallocaties zijn inmiddels bekend.

Tijdens dit festival, dat gepland staat van 25 september tot en met 3 oktober, worden er voor de inwoners in alle 7 dorpen cultuur- en kunstprogramma’s opgetuigd die gezamenlijk een veelzijdig palet bieden aan muziek, zang, dans, theater, lezingen en poëzie. Daarnaast zal ook beeldende kunst worden geëxposeerd. Het accent ligt op artiesten en kunstenaars uit de regio.

De officiële opening van het festival vindt plaats zaterdag 25 september op de campus van Landgoed Zonheuvel. Naast een cultureel programma met theater en enkele bekende artiesten zal er ook een culturele talkshow worden georganiseerd en uitgezonden door Regio90, de lokale omroep.

Op de volgende locaties worden verder activiteiten geprogrammeerd:

Zaterdag 25 september: Landgoed Zonheuvel Doorn en Burgemeester Everwijn Langeplein Maarn
Zondag 26 september: Cultuurhoek Driebergen en De Weide Blik Driebergen
Maandag 27 september : De Buurthucht Overberg
Dinsdag 28 september : De Weistaar Maarsbergen   
Woensdag 29 september: Parkhuys Rosarium Doorn, Openluchtpaviljoen Revius Lyceum Doorn, Cultuurhuis Doorn, De 2 Marken Maarn
Vrijdag 1 oktober: De Binder Leersum en Binnenplaats (Traaij) Driebergen
Zaterdag 2 oktober/Zondag 3 oktober: Kerkplein Leersum   
Zondag 3 oktober:    Napoleonschuur / Tabaksteeltmuseum Amerongen

Het definitieve programma zal eind augustus worden bekendgemaakt en breed worden gecommuniceerd, o.a. in een speciale festivalkrant. Uiteraard is er dan ook meer informatie te vinden op de website www.cultuurfestivalheuvelrug.nl

Het festival is opgezet als verbindend evenement voor de inwoners van de Utrechtse Heuvelrug. De organisatie nodigt de plaatselijke horeca exploitanten en detailhandel dan ook uit om rond de festivalperiode inhaakacties te bedenken. Hierbij kan vrijuit gebruik worden gemaakt van het festival logo. Denk aan lunchmenu’s, afwerking van gebakjes met marsepein, of kortingsacties. Ludieke acties kunnen worden doorgegeven aan de organisatie, die zal er dan zorg voor dragen dat ze worden geplaatst op de festival website.

Meedoen? Mail uw inhaakactie naar jpderooij60@gmail.com.

Voor vragen n.a.v. dit bulletin: Jan-Pieter de Rooij, 06 85887150.

Doe mee!

bottom1
bottom2

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin