Coronavirus - maatregelen voor ondernemers

Corona-maatregelen

Actuele ontwikkelingen rond het coronavirus in de gemeente Utrechtse Heuvelrug vindt u op https://www.heuvelrug.nl/informatiepagina-coronavirus

De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug heeft een telefoonnummer (030 69 29 455) geopend voor zelfstandig ondernemers en zzp’ers over de Coronamaatregelen.

Meer informatie over de uitvoering van de coronamaatregelen te vinden op de website van de Regionale Sociale Dienst. https://www.rsdkrh.nl/home/corona-en-zelfstandig-ondernemers_3959/

Informatie over aanslagoplegging en uitstel invorderingsactiviteiten staat in het bericht op de website van de BghU.

 

De landelijke maatregelen voor ondernemers en verenigingen:

Bij vragen over het coronavirus kunt u kijken op rijksoverheid.nl/coronavirus, of op de website van het RIVM.
Of ga naar de website van de Kamer van Koophandel.  

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Bel dan het adviesteam via 0800 - 2117.
Crisisnummers VNO-NCW, MKB-Nederland, PZO-ZZP en de Kamer van Koophandel openden een loket voor ondernemers met vragen over corona. Bij dit loket vind je informatie die kan helpen bij vragen over welke regelingen er bestaan, hoe je moet handelen in bepaalde gevallen en wat aanbevolen is om nu te doen. Het loket is ook telefonisch te bereiken via 0800 - 2117 (op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur).

Let op: het is erg druk aan de telefoon. Er is ook een landelijk crisisnummer voor alle vragen over het coronavirus: 0800 - 1351. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 08.00 en 20.00. Vanuit het buitenland kan gebeld worden met 0031-20 205 1351. VNO-NCW heeft een pagina met informatie over het coronavirus.

bottom1
bottom2

 

Voor het actueel houden van je profielpagina.
Login via Ledenlogin