Nieuws uit het bestuur - augustus 2017

ZH-logo-beeld

Waar is het bestuur de afgelopen tijd mee bezig geweest?
Een update van de voorzitter

De afgelopen weken ben ik, Theo, druk bezig geweest met het punt belangenbehartiging. Op 15 juni was ik op bezoek bij de wethouders Henk Veldhuizen en Hans Nijhof om te spreken over Sociaal Ondernemen en lokaal aanbesteden. Op 29 juni was ik op verzoek van Wim Wolfswinkel aanwezig bij de raadsvergadering waar een besluit werd genomen inzake de uitbreiding van het bedrijventerrein Maarsbergen-Oost.
Tevens was ik aanwezig bij een Q4 bijeenkomst met de wethouders economische zaken van de gemeenten Wijk bij Duurstede, Zeist, De Bilt, Bunnik en de Utrechtse Heuvelrug over lokaal aanbesteden en Sociaal Ondernemen. In augustus was er een gesprek met Hugo Prakke, fractievoorzitter van D’66 van de Utrechtse Heuvelrug over punten van belang voor ondernemers in de regio.

Met de komende gemeenteraadsverkiezingen voor de boeg is het van belang dat de Ondernemers zo veel mogelijk punten die voor hen van belang zijn op de politieke agenda van de diverse partijen trachten te krijgen. We kunnen hierbij denken aan de bereikbaarheid van de regio, een goed ondernemersklimaat etc. De komende weken is het de bedoeling dat ik ook met andere fractievoorzitters in gesprek kom.

Als je vragen hebt, neem gerust contact met mij op: voorzitter@zakelijkheuvelrug.nl

door Theo Sack (voorzitter Zakelijk Heuvelrug)
augustus 2017

theo sack

 

 

bottom1
bottom2